Na regen komt zonneschijn …

Bij ons zou je het spreekwoord beter andersom zeggen: Na de overvloedige zonneschijn komt nu hopelijk voldoende regen … . Het lijkt wel de omgekeerde wereld. Eind augustus kregen we alarmerende berichten uit Anaikatty:

Greetings from a wet rainy Anaikatty! It’s raining all over Tamil Nadu and Kerala is flooded. In Kerala nearly 1000 people have died and their lives, properties and cars are damaged. Anaikatty, which is located between Tamil Nadu and Kerala, is also affected. The transportation has been terribly affected and the buses can’t go to many places and so students have a difficult time coming to classes. During the 2nd and 3rd week of August the attendance has been very poor due to the non-stop rains. The evening FCT is also affected and paused because it is rainy and cold for people to go out of the houses. It is a difficult situation for the people of Anaikatty … .

Door de hevige regenval geraakten onze studenten niet tot bij het ARCC en ook onze veldwerkers geraakten niet tot nauwelijks tot bij hun studenten in de afgelegen gebieden. Gelukkig is alles nu terug normaal, alle studenten en hun families zijn ongedeerd. Het was een hartelijk weerzien met ons ARCC team. De lessen zijn weer ‘up and running’. Hier nog een recente foto van de snit-en naad klas.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and indoor

HEEFT U UW TICKETS VOOR HET BENEFIETCONCERT AL BESTELD?

Ik heb net nog één van de muzikanten van het saxofoonkwartet CeDel aan de lijn gehad. Zij zijn volop aan het repeteren en kijken ernaar uit om uw oren te verwennen met toffe muziek. Dit mag u niet vooral niet missen … ! Alle info nog even op een rijtje: Benefiet op donderdag 11 oktober, om 20u stipt, zaal Da Capo te Hove, €15 voorverkoop/€20 aan de kassa. Stuur een mail een benefietindia@gmail.com en/of stort het bedrag op het rekeningnummer BE50 7310 3007 4318 op naam van Dreamz India Projecten vzw – Anaikatty m.v.v. benefiet 2018, naam en aantal tickets.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s