The Day After …

Nieuwe lading ARCC studenten

Twee maanden na ‘The making of The Voice of Anaikatty’, barst het ARCC uit haar voegen. We horen van kijkers hier in België dat de documentaire hen inspireert én we horen uit India dat het de jongeren uit Anaikatty helpt om de weg naar het ARCC te vinden. Tijdens de afgelopen 8 weken zijn er 40 nieuwe studenten ingeschreven, waarvan het grootste deel Irular school drop outs én jongens zijn. Als je ‘The Voice of Anaikatty’ gezien hebt, begrijp je dat dit revolutionair is in de geschiedenis van het ARCC. Zélfs voor de cursus ‘beautician’ zijn er jongens gekomen. Dit met het oog om hen te trainen in personenverzorging voor mannen. Vier studenten zijn vol enthousiasme gestart. We zijn nu op zoek naar een mannelijke trainer omdat het niet goed te combineren valt met de huidige set up van de cursus. Dit illustreert de uitdaging waar zowel onze leerkrachten als het management team voor staat om deze groeispurt in goede banen te leiden.

De komende weken zullen we jullie foto’s tonen en verhalen vertellen over wat deze nieuwe wind over het ARCC allemaal met zich meebrengt. Het is in elk geval duidelijk dat we klaar zijn om de laatste stap voor het verder bestaan van het ARCC te zetten, nl. de bouw van een eigen campus.

Vergeet niet mee te doen met de Warmste Week t.v.v. het ARCC, zodat we ons spaarplan voor de campus kunnen verwezenlijken! https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/arcc-dreamz-india-projecten-vzw


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s