WARMSTE WEEK 18/12 – 24/12: Bouw mee aan een campus voor het ARCC!

101 ideeën voor een leuke actie t.v.v. het ARCC:

=> Kom op dinsdag 17 december om 19u naar het leerlingenconcert van Ma’Go Hove in Zaal Da Capo Hove en laat je beroeren als onze jongeren zingen, dansen en musiceren voor het goede doel! Meer info volgt later

=> Voor de sportievelingen onder ons: LOOP MEE MET DE WARMATHON en geef het ARCC op als jouw favoriete doel waar jij alles voor wil geven. Schrijf je in via deze link: https://dewarmsteweek.be/warmathons?deliveryName=DM18027

=> Heb je liever gezelligheid en kaarslicht? Nodig je vrienden bij je uit voor een smakelijk etentje opgefrist met … glaasjes water (en citroen). De pot voor het drinken gaat immers integraal naar het ARCC via De Warmste Week. Al je vrienden kunnen een extra duit in het zakje doen, zodat de pot nog groter wordt. Allemaal voor het goede doel, én zo geraak je ook nog eens bijgepraat.

Dit zijn drie sympathieke ideeën uit onze bus, maar jij weet vast zelf nog iets origineels te verzinnen. Het kan niet te gek, the sky is the limit, maar het mag ook bescheiden zijn. Elke euro is immers winst in onze spaarpot voor de bouw van een campus voor het ARCC!

Heb je meer info nodig over het ARCC of wil je graag de film docu ‘The Voice of Anaikatty’ gebruiken voor jouw activiteit (zie elders op deze website)? Neem gerust contact op: famjacobruyn@gmail.com 0499/765117


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s