Droevig nieuws uit Anaikatty

Nagaraj
Nagaraj, helemaal vooraan de foto, onze jonge, enthousiaste directeur van het ARCC

Afgelopen maandag is Nagaraj, onze 35jarige gedreven en enthousiaste directeur van het ARCC onverwacht gestorven ten gevolge van een hartstilstand. Dit is een zware klap voor zijn familie. Hij was afkomstig uit een arm gezin, had zich opgewerkt op de maatschappelijke ladder door te studeren. Voor onze studenten van het ARCC was hij een ‘voorbeeld uit het dagelijks leven’. Hij kon zich inleven in hun situatie, maar hen ook als geen ander bemoedigen en aansporen om stappen te zetten naar een betere toekomst. Dankzij zijn job in het ARCC kon hij als oudste zoon zijn familie ondersteunen. Zijn vader verloor een been in een ongeluk nu bijna twee jaar geleden. Hij heeft nog 3 jongere zussen en 1 broer.

Het wordt een moeilijke klus voor ons ARCC team om een goede vervanger voor Nagaraj te vinden. De laatste twee jaar heeft hij door zijn professionele aanpak het ARCC naar een hoger niveau gebracht: meer kwaliteitsvolle cursussen, meer studenten, een goede begeleiding van het leerkrachtenteam, goede contacten met de jongeren en de verder afgelegen leefgemeenschappen, … .

We zijn heel dankbaar voor de tijd en de energie die Nagaraj heeft geïnvesteerd in het welzijn van de bevolking van Anaikatty. Al was het maar twee jaar, zijn erfenis is groot.


Een reactie op “Droevig nieuws uit Anaikatty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s