Actie150

SDG-nl

Na 5 jaar barst het ARCC uit haar voegen. Wij zijn klaar voor de volgende stap: de aankoop van een eigen bouwgrond! Daarom lanceren wij

Actie150

Want voor we de grond kunnen aankopen, moeten we er eerst voor zorgen dat de maandelijkse werking van het ARCC gewaarborgd blijft. We zoeken 150 mensen die het ARCC willen steunen met een vast bedrag van €10 per maand (fiscaal attest).

Doe met ons mee, spreek ook je vrienden en collega’s aan en help ons om in een recordtijd Actie150  tot een groot succes te maken. De eerste tien aanmeldingen krijgen een zijden boekenlegger met ons ARCC logo erop toegestuurd. (Stuur ons een mailtje met naam en adres + bewijs van bestendige opdracht naar famjacobruyn@gmail.com.)

 

Het ARCC in Anaikatty is een klein maar betrouwbaar ontwikkelingsproject dat zich richt naar de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, de Sustainable Development Goals (SDG). Dit zijn doelstellingen die de wereld zich stelt richting 2030 om aan duurzame ontwikkeling te werken.

Er zijn 17 hoofdoelstellingen. Je ziet ze hierboven in de foto kort verwoord met hun pictogram erbij.

Voor meer informatie over de SDG’s https://do.vlaanderen.be/sustainable-development-goals-sdgs-van-de-vn

Het plaatselijke team van het ARCC zet zich samen met de achtergestelde Irula-bevolking in voor de volgende doelstellingen:

SDG  1: Geen armoede; SDG 3: Goede gezondheid en welzijn; SDG 4: Kwaliteitsonderwijs en SDG 5: Gendergelijkheid.

Het ARCC is jouw steun zeker de moeite meer dan waard!                

Geef je bank een bestendige opdracht van €10 per maand op het rekeningnummer    BE41 4359 1900 0110(BIC:KREDBEBB) van Tearfund Beglië, met vermelding ‘Project Anaikatty, code 70026’. En vergeet niet: giften vanaf €40 (op jaarbasis) zijn fiscaal aftrekbaar.

Alvast bedankt voor jouw steun!


Een reactie op “Actie150

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s