Zomerendfeest groot succes!

Bij ons zit iedereen weer met de neus in de leerboeken, in Anaikatty zijn ze bijna aan hun eerste vakantiedagen toe. Het schooljaar start daar immers op 1 juni, dan zijn de warmste zomermaanden voorbij. Tijdens de afgelopen drie maanden zijn er een paar nieuwe cursussen gestart, waarover meer bij de volgende post. Nu willen we met jullie nog even terugblikken op een geslaagde ARCC-stand tijdens de Zomerendfeesten in Hove. Een warme DANK U aan alle sponsors die voorzien hebben in voldoende prijzen voor onze tombola en aan zoveel enthousiaste vrijwilligers van allerlei leeftijden: jullie waren een geweldig team! Hartelijk dank ook aan de mensen van Parallax, de Hovese fotokring (www.parallaxfotokring.be) voor de toffe samenwerking. En natuurlijk hartelijk dank aan alle bezoekers van onze stand!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s