… en wat is er ondertussen allemaal in het Indiase ARCC gebeurd?

Het is veel te lang stil geweest op deze Belgische pagina. In Anaikatty, India, heeft ons ARCC team echter niet stilgezeten. Wij zijn nu nog van de zomervakantie aan het genieten, in Zuid-India viel de zomervakantie in de maanden april en mei. De klassieke cursussen maakten plaats voor de jaarlijks terugkerende zomerworkshops. Dit gaf onze medewerkers de tijd om andere activiteiten op touw te zetten, de band met de plaatselijke bevolking te versterken en twee nieuwe cursussen voor te bereiden.             De komende tijd kan je hier weer terecht voor nieuwtjes van de laatste maanden.

Mr Nagaraj

Vandaag stellen we de nieuwe ARCC directeur, Mr. Nagaraj, aan u voor (zie foto). Hij verblijft in een kamer op de bovenste verdieping van het huis van de eigenaar vlak achter het huidige huurpand van het ARCC.  Dit zorgt ervoor dat hij fulltime aanwezig is en zich volop kan inzetten voor het werk. Hij geeft computerles, rapporteert wekelijks, bereidt de bezoeken aan de dorpsgemeenschappen mee voor, enz. Hij komt uit een arme familie en is zelf een voorbeeld van hoe je door te studeren, hogerop kan komen. Met zijn inkomen zorgt hij voor verschillende hulpbehoevende familieleden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s