Prachtig benefietconcert – Fantastische opbrengst!

koor-bedanking

Op donderdag 20 oktober gingen de deuren van zaal Da Capo in Hove open voor de eerste editie van het benefietconcert ten voordele van het Anaikatty Rural Community College.
Het werd een avond om nooit meer te vergeten.
Uren van brainstormen, bellen, vergaderen, deuren langsgaan om tickets te verkopen, sponsors en vrijwilligers contacteren, enz.
Repeteren, organiseren, gasten welkom heten – gasten die maar bleven toestromen, zodat de zaal zo goed als helemaal vol zat. En dan de muzikanten, dirigent en zangers die het beste van zichzelf gaven. Een super sympathiek publiek dat steeds enthousiast applaudisseerde en nog lang gezellig bleef nakeuvelen … .
De zaal volledig opgeruimd en netjes achtergelaten. Een warme stilte die nog in de zaal hing toen het laatste licht uitging, als een mooie herinnering.

Met een zucht van verlichting en een voldaan hart ging de deur van Da Capo om 12u ’s nachts weer op slot. En met een onwezenlijk gevoel stapte ik door de donkere straten naar huis, verwonderd over het grote succes van dit concert. De Hemel dankend voor zoveel menselijke warmte van jong tot oud.

Van harte bedankt voor jullie vele blijken van steun en sympathie voor dit project, zowel voor hen die op het concert aanwezig konden zijn, als voor hen die op een andere manier hebben bemoedigd en gesteund. We hebben samen een fantastische opbrengst bijeengebracht. In het fotoalbum vind je een korte impressie van wat er die avond zoal te beleven was. Veel plezier bij het bekijken ervan.

Wil je graag meer doen voor het project, dan zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn op zoek naar een trouwe schare van vaste maandelijkse steunders. Je kan hiervoor een permanente opdracht bij je bank binnenbrengen. Op de website vind je een brief die je kan afprinten en invullen.
Je kan ook onze brochure met alle informatie over het Anaikatty Rural Community College aanvragen om uit te delen in je familie, vriendenkring, bedrijf of op een feestje. Vertel overal waar je komt over het project, zo help je ons om naambekendheid te verwerven!
Ben je of ken je een laatstejaarsstudent of pas afgestudeerde onderwijs/sociaal werk die graag een stage in het buitenland zou doen, maak hem/haar attent op ons project.
We zijn ook beschikbaar om een spreekbeurt te verzorgen. Of we kunnen je helpen om een actie op touw te zetten bvb in de school van je kinderen, … . Alle ideeën zijn welkom. Verder kan je je ook opgeven als vrijwilliger om ons te helpen bij toekomstige acties ten voordele van het project.

Blijf in elk geval ons project volgen via de website en onze nieuwsbrieven.

Met vriendelijke groet,

Geert en Leentje en team

Dreamz India Projecten vzw


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s